Ervaringen

“Een compleet ander kind.”


Elianne heeft onze jongste zoon Zef gelukkig willen behandelen, nadat wij eerder bij een andere osteopaat geweest waren die ons vertelde dat hij nu ‘los’ zou zijn. Dit voelde alles behalve goed, want onze zoon huilde nog steeds enorm veel en was zichtbaar niet happy. Hij sliep niet en drinken ging moeizaam. We hebben het verhaal uitgelegd en ze had meteen vermoedens.

Direct na de eerste behandeling merkte we al een enorm verschil! Hij was ontspannen! Na een aantal behandelingen was Zef helemaal los en we hadden een compleet ander kind. Ik zou het elke ouder aanraden met de baby een bezoek aan Elianne te brengen. Ze heeft veel kennis en vooral een hele fijne klik met baby’s. En ook met ongeruste moeders trouwens 😉 Wij zijn je eeuwig dankbaar!

Janine

“Na ongeveer drie behandelingen sliep ze iedere nacht door.”


Toen mijn dochter 2,5 jaar oud was, kon ik op één hand tellen hoeveel nachten ze had doorgeslapen. Ze was altijd een paar keer per nacht wakker, ze was dan ook flink overstuur. Het was duidelijk dat ze niet comfortabel in haar lijf zat. Na een paar doktersbezoeken en een onderzoek bij de KNO arts, kwam er geen aantoonbaar probleem uit.

Oververmoeid en wanhopig heb ik, toch een beetje sceptisch, gezocht naar een osteopaat. Zo kwam ik in contact met Elianne. Het werd Elianne al gauw duidelijk waar het probleem lag en dat was zo’n enorme opluchting. Doordat mijn dochter haar sleutelbeen had gebroken tijdens de geboorte, zat haar lichaam aan die kant ‘op slot’. Comfortabel slapen was dus voor erg lastig.

Na de eerste behandeling merkten we thuis direct verschil. Ze werd vrolijker, ging beter eten en de nachten werden rustiger. Na ongeveer drie behandelingen sliep ze iedere nacht door! Ze veranderde van een oververmoeid meisje naar een actieve en vrolijke peuter.

De behandelingen die Elianne geeft, zijn heel rustig en ontspannen. Mijn dochter is zelfs een keer in slaap gevallen tijdens een behandeling. Het bezoekje aan Elianne heeft ervoor gezorgd dat de rust in huis is terug gekeerd. Achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen!

Sharon

“Diep in het probleemgebied, op een zachte en respectvolle manier.”


Ik vind Elianne een betrokken osteopaat, die haar gedegen kennis en kunde combineert met een intuïtieve manier van behandelen. Haar behandeling komt tot diep in het probleemgebied, op een zachte en respectvolle manier.

Daardoor is het elke keer gemakkelijk om me veilig te voelen in haar handen en om los te laten wat al jaren vast heeft gezeten. Ik heb al vaak mensen naar Elianne verwezen en heb alleen goede berichten terug gehoord. Ze is een unieke osteopaat en een warm persoon.

Patricia

“Elianne heeft eraan bijgedragen dat mijn lijf weer meer zichzelf kan zijn.”


Sinds ik een keer hard op m’n achterste gevallen was, had ik pijn in m’n stuitje bij het fietsen of als ik te lang stil had gezeten. Een vriendin tipte me om eens naar Elianne te gaan. Al na de eerste behandeling merkte ik meteen verschil; de pijn was weg. Daarna ontdekten we dat osteopathie ook veel kan doen na een behandeling voor borstkanker.

Waar de reguliere zorg ervoor gezorgd heeft dat de kanker uit mijn lijf is verdwenen, heeft Elianne eraan bijgedragen dat mijn lijf weer meer zichzelf kan zijn. Tijdens de operatie zijn ook de lymfeklieren uit mijn oksel verwijderd. Daarom was het lange tijd lastig om m’n schouder en bovenarm echt te ontspannen.

Elianne heeft zowel het borstgebied als m’n schouder en arm behandeld. Daardoor is er veel meer zachtheid gekomen in het geopereerde gebied en lukt het steeds beter om de spanning los te laten. Wonderlijk hoe Elianne met haar handen precies kan voelen waar de spanning in mijn lijf zit en hoe ze die spanning zachter kan maken of zelfs helemaal kan laten verdwijnen. Zij kan je letterlijk en figuurlijk weer met beide benen op de grond zetten.        

“Ik heb de hoofdpijn meer onder controle.”


Op advies van collega ben ik een paar jaar geleden bij Elianne terechtgekomen. Op dat moment was mijn hoofdklacht, rugpijn. Echter kwam al snel ter sprake dat er meerdere klachten waren waaronder clusterhoofdpijn.

Mijn hele lichaam was gespannen en zat vast. Door deze klachten gebruikte ik veel pijnmedicatie waarvan de bijwerkingen soms erger waren dan het resultaat dat het opleverde. Na een paar behandelingen bij Elianne merkte ik op dat ik minder spanning in mijn lijf had en ook de pijnmedicatie minder vaak hoefde te gebruiken.

De hoofdpijn en de aanvallen die horen bij de clusterhoofdpijn namen af. Ik heb sindsdien de hoofdpijn meer onder controle. Door de geweldige handen van Elianne en de technieken die zij toepast, heeft zij ervoor gezorgd dat mijn leven een stuk verbeterd is!

Kasper